Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه برتر کنکور ریاضی گفت: هنوز برای رشته تحصیلی خود تصمیم قطعی نگرفته‌ام؛ اما به احتمال زیاد در رشته کامپیوتر، دانشگاه شریف ادامه تحصیل خواهم داد.

 

سید حسین سید مهدی جاسبی، نفر برتر کنکور سراسری ۱۴۰۱ در گروه ریاضی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: پس از پایان کنکور و خروج از حوزه امتحانی دیگر سراغ چک کردن سوالات درست و غلطی که پاسخ داده بودم نرفتم، اما برای کسب رتبه مناسب امیدوار بودم و خداروشکر که توانستم رتبه برتر را کسب کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی در خصوص زمان آغاز مطالعات درسی خود افزود: از سال دهم نه به صورت جدی، اما دروس کنکور را مطالعه می‌کردم و با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس نیز به درس خواندن ادامه دادم و برای مطالعه چیزی کم نگذاشتم، اما از سال دوازدهم به طور متداوم و پیگیر روزی بین ۷ تا ۹ ساعت شروع به درس خواندن کردم.


رتبه اول کنکور ریاضی با توجه به اینکه در هیچ کلاس کنکوری ثبت‌نام نکرده بودم، ادامه داد: مسئولین مدرسه با پیگیری‌های مداومی که داشتند دانش‌آموزان را برای این آزمون سخت و نفس‌گیر آماده کردند.

جاسبی با اشاره به اینکه موفقیتش را مدیون کمک‌های خداوند متعال، خانواده‌اش و پیگیری‌های مدرسه است، گفت: کتب درسی در روند مطالعاتیم تاثیر بسیاری داشت، اما کتاب‌های آموزشی نقش به‌سزایی را در قبولی و کسب این رتبه داشتند.

وی عنوان کرد: هنوز برای رشته تحصیلی خود تصمیم قطعی نگرفته‌ام، اما به احتمال زیاد در رشته کامپیوتر، دانشگاه شریف ادامه تحصیل می دهم.

رتبه برتر کنکور ریاضی در پایان توصیه‌ای به دانش آموزان کنکوری سال‌های آینده کرد و گفت: نتیجه کنکور را به خداوند واگذار کنند و از هرتلاشی دریغ نکنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ریاضی کنکور ریاضی1401 رتبه برتر کنکور دانشگاه شریف کنکور ریاضی برتر کنکور رتبه برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۵۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • رتبه نخست شهرستان پلدشت در نرخ رشد جمعیت
  • امری: سطح بالای لیگ برتر مانع موفقیت تیم‌های انگلیسی در اروپا است
  • نتانیاهو مانع دستیابی به توافق است/ تلاش آمریکا برای فشار بر حماس
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی