Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه زارعی: کنکور سال ۱۴۰۱ در حالی به ایستگاه های میانی رسید که روز گذشته سه شنبه، نتیجه اولیه آن از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد. آزمونی که به گفته عبدالرسول پورعباس، رییس سازمان سنجش آموزش کشور ۸۰۰ متقلب داشت و همگی هم دستگیر شدند.

آزمون سراسری ۱۴۰۱ در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان های خارجی به طور کلی ۴۰ رتبه برگزیده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، ۱۰ برگزیده، رتبه های یک تا ۱۰ در سه گروه نخست آزمایشی را از آن خود کردند و در ۲ گروه هنر و زبان، پنج برگزیده روی رتبه های یک تا پنج ایستادند.

خبرنگار خبرآنلاین از میان رتبه های برگزیده کنکور امسال به سراغ ۲ داوطلب با رتبه تک رقمی در ۲ گروه آزمایشی پرطرفدار و سخت علوم ریاضی و فنی و علوم تجربی رفت تا در جریان روزهای پر تب و تابی قرار بگیرد که این ۲ برگزیده، تجربه کردند.

در ادامه گفت و گو با این ۲ برگزیده آزمون را از نظر می‌گذرانیم.

بیماری امانم را برید

پوریا غفوری، رتبه پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی را در کنکور امسال از آن خود کرده است. پوریا در این گفت و گو به موضوع جالبی که در یک سال اخیر و در بحبوحه آمادگی کنکور برایش اتفاق افتاد اشاره کرد و گفت: در روزهایی که برای کنکور درس می خواندم، تا دلتان بخواهد بیمار شدم.

پوریا که اصالت یزدی دارد با لهجه شیرین یزدی در این باره اظهار داشت: دی ماه پارسال به خاطر ابتلا به کرونا به مدت ۲ هفته کاملا استراحت کردم و توان درس خواندن نداشتم. حتی همه امیدهایم را برای قبولی در کنکور از دست دادم. بعد از عید هم به دلیل استرس ناشی از کنکور، به بیماری گوارشی مبتلا شدم. تا لحظه شروع کنکور این بیماری با من بود و البته درس خواندن را هم سخت می کرد.

پوریا در ادامه به این نکته اشاره کرد که در هفته پایانی و منتهی به کنکور، بیماری گوارشی‌اش شدیدتر شد ولی باعث نشد دست از درس خواند بکشد.

داوطلب برگزیده آزمون سراسری که در مدارس سمپاد تحصیل کرده است، درباره حواشی کنکور به این نکته اشاره کرد که در این مدت اصلا به اخبار و حواشی کنکور گوش نداد و فقط روی آمادگی برای آزمون تمرکز کرد. وی همچنین گفت که هیچ کلاس کنکوری شرکت نکرده است و فقط از یک ویدیوی رایگان آن هم برای برنامه ریزی و البته کتاب های کمک درسی استفاده کرد.

پوریا در پاسخ به این پرسش که چه رشته ای را برای تحصیل در دانشگاه بر می گزیند، اینطور گفت: هنوز به تصمیم قطعی نرسیده ام و فعلا روی چند گزینه در حال بررسی هستم.

برگزیده ای از شهربابک کرمان که اینستاگرام را تعطیل کرد

با نگاهی به لیست برگزیدگان آزمون سراسری، تنوع جغرافیایی را به راحتی می‌بینیم. از شهرهای بروجن و اراک و ارومیه و تبریز گرفته تا شهربابک و سبزوار و زنجان و بویراحمد و نیشابور. امسال نوبت این شهرها بود که نخبه های خود را به دانشگاه هدایت کنند. تهران امسال سهم کمتری میان برگزیدگان داشت. و از یک استثنا بگوییم؛ شهربابک استان کرمان امسال یک برگزیده در گروه آزمایشی علوم تجربی داشت، عالیه میرزایی رتبه هفت را از آن خود کرد.

عالیه که قصد دارد رشته علوم پزشکی دانشگاه تهران را برای ادامه تحصیل برگزیند در گفت و گو با خبرنگار آنلاین گفت: این برای نخستین بار است که شهربابک در کنکور سراسری داوطلب برتر دارد. رتبه برتر منطقه‌ای داشتیم اما رتبه کشوری نه.

عالیه در ادامه این گفت‌وگو، کنکور را جالب توصیف کرد و اظهار داشت: روز برگزاری کنکوری علوم تجربی حاشیه‌های زیادی در جلسه داشتیم. چند داوطلب که یکی از آنها پشت سر من بود، به دلیل استرس حال‌شان بهم خورد و نیروهای اورژانس چند داوطلب را با خودشان به بیرون از محیط آزمون بردند.

اما جالب آنجا بود که من به قدری غرق در سوال‌ها و جواب‌های آزمون بودم که به هیچ عنوان متوجه این اتفاقات نشدم؛ با اینکه همه این مسائل نزدیک صندلی من پیش آمد. بعد از پایان کنکور از دوستانم شنیدم چه اتفاقاتی در راهروهای جلسه کنکور افتاده است.

رتبه هفت کنکور علوم تجربی که دوران راهنمایی و دبیرستان در مدرسه تیزهوشان تحصیل کرده است، درباره حواشی کنکور اینطور گفت: سال هاست به حواشی کنکور عادت کرده‌ایم اما قرار نبود اهمیتی به این اخبار بدهم. من در روزهایی که برای کنکور درس می خواندم، اینستاگرام را تعطیل کردم تا هیچ خبری از این اتفاقات نشنوم. ولی به صورت محدود و فقط برای ارتباط با معلمانم از واتس اپ و تلگرام استفاده می کردم.برای اینکه از حواشی دور بمانم و تحت تاثیر این اخبار عجیب و غریب قرار نگیرم، خودم را تا یکسال از شبکه های اجتماعی دور نگه داشتم.

در کنکور هم فقط یک سوال زیست را نزده بودم! بعد از آزمون متوجه شدم ۲ درس تخصصی زیست و شیمی برای سایر داوطلبان خیلی سخت بود، اما من متوجه سختی این سوال ها نشدم و چند ساعت بعد از زبان سایر دوستانم شنیدم که می گفتند این ۲ درس خیلی سخت بوده است. با انتشار کلید سوال‌ها متوجه شدم ریسک هایم در آزمون نتیجه داده و به رتبه هفت رسیدم.

برگزیده کنکور سراسری که از سختی های کنکور ۱۴۰۲ مطلع بود، خطاب به داوطلبان سال آینده هم تاکید کرد که همه این حاشیه ها در شهرهای کوچک و بزرگ شنیده می شود و می دانم از سال آینده قرار است سوابق تحصیلی و حذف درس های عمومی، کنکور متفاوتی برای داوطلبان رقم بزند. اما کنکوری ها باید گوش‌شان را روی این حرف ها ببندند و فقط به امتحان هایی که پیش رو دارند، فکر کنند.عالیه به این نکته هم اشاره کرد که به جز کلاس های کنکور زیست در سال دوازدهم، از هیچ کلاس کنکوری برای موفقیت استفاده نکرده است.

بیشتر بخوانید: نفرات اول و برگزیده کنکور امسال کجایی هستند؟/ تهران همچنان بیشترین فراوانی را دارد

4747

کد خبر 1658000

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کنکور گروه آزمایشی حواشی کنکور علوم تجربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۶۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد

ایسنا/آذربایجان شرقی آیین اختتامیه‌ی چهل و ششمین دوره‌ی مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز برگزار و نفرات و تیم‌های برتر این دوره از مسابقات معرفی شدند.

غلامرضا حجتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز روز جمعه ۱۴ اردیبهشت طی سخنانی در آیین اختتامیه‌ی این مسابقات اظهار کرد: دانشگاه تبریز به‌عنوان دومین دانشگاه قدیمی کشور و مشهدالشهدای دانشگاه‌‍‌های ایران اسلامی بر خود می‌بالد که همواره جزو رتبه‌های برتر علمی در سطح ملی و بین‌المللی بوده است و اکنون با دارا بودن بیش از ۲۱ دانشکده و پژوهشکده و تحصیل بیش از ۲۱ هزار دانشجوی ایرانی و بین‌المللی یکی از قطب‌های علمی کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دانشکده‌ی ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر یکی از دانشکده‌های قدیمی و فعال در برگزاری مسابقات دانشجویی، کنفرانس‌ها و سمینارهای علمی در کشور است و بنده نیز به‌عنوان عضوی از این دانشکده افتخار می‌کنم که تقریباً هر دو سال یک بار وگاهی هر سال شاهد برگزاری این قبیل مراسمات در دانشکده‌ی ریاضی هستیم.

حجتی ضمن تقدیر از حامیان مالی این مسابقه، حمایت‌های صورت گرفته از برنامه‌های علمی را نشان‌دهنده‌ی خرد بالا و علاقه‌ی شدید این حامیان به علم عنوان کرد و افزود: مطالبه‌ی اصلی ما این است که باید برای بهبود وضعیت فعلی علوم پایه و مخصوصاً ریاضی چاره‌اندیشی شود؛ چراکه اکنون حال علوم پایه در کشور چندان خوب نیست و مسئولان مربوطه همانطورکه برای جلوگیری از پیری جمعیت، قانون حمایت از خانواده و جمعیت را تصویب کردند، می‌بایست قانونی نیز برای بهبود وضعیت علوم پایه در نظر بگیرند که حتی مورد تأکید رهبرمعظم انقلاب نیز می‌باشد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در خاتمه ضرورت شناسایی، تربیت، شکوفایی و تکریم استعدادهای تحصیلی به ویژه در علوم پایه و ریاضیات را خواستار شد.

مسابقات ریاضی دانشجویی کشور یک فرصت و بستری برای تشویق و ترغیب دانشجویان ریاضی است

رئیس دانشکده‌ی ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز نیز طی سخنانی گفت: دانشگاه تبریز و دانشکده‌ی ریاضی برای دومین بار میزبانی مسابقات ریاضی دانشجویی کشور را برعهده گرفت و این افتخار بزرگی برای ما است که میزبان یکی از معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی در سطح جهان بودیم و انجمن ریاضی ایران با افتخار از سال ۱۳۵۲ تاکنون این مسابقات را در بالاترین سطح کیفی و استاندارد برگزار می‌نماید.

سیدحمید رضا مراثی ادامه داد: برندگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور همواره جزو سرآمدان و افتخارات این علم در دنیا بودند که از جمله‌ی این افراد می‌توان به مرحومه دکتر میرزاخانی اشاره کرد که یکی از مدال آوران این مسابقات بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه در حال حاضر علوم پایه و ریاضیات حال و روز خوبی ندارد، افزود: ریاضیات علم مادر و زیرساخت بسیاری از علوم و فناوری است و علی‌رغم اینکه در اسناد بالادستی بر تقویت علوم پایه تأکید شده است، اکنون در بخش آموزش دستاورد خاصی وجود ندارد و تنها جنبه‌ی پژوهشی مورد توجه قرار گرفته است که ما باید علاوه بر تقویت حوزه‌ی آموزشی، بخش پژوهش را نیز هدفمند و در راستای حل مسائل و مشکلات جامعه انجام دهیم.

رئیس دانشکده‌ی ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز همچنین تربیت نیروی انسانی کارآمد را یکی از ابزارهای تحول آموزشی و پژوهشی علوم پایه عنوان و تاکید کرد: مسابقات ریاضی دانشجویی کشور یک فرصت و بستری برای تشویق و ترغیب دانشجویان ریاضی است و ما ضمن تقدیر از حامیان مالی این مسابقه، امیدواریم این حمایت‌ها تداوم داشته و انجمن ریاضی و حتی وزارت علوم این قدم را از باب انتفاعی بودن دنبال کنند.

ضرورت حفظ مسابقات ریاضی دانشجویی کشور به‌عنوان یک برند مهم و معتبر

مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان کشور نیز گفت: مسابقات ریاضی دانشجویی کشور یک برند معتبر و مهم محسوب می‌شود که ما باید در حفظ و تقویت این برند تلاش کنیم.

محسن شاهرضایی ادامه داد: بنیاد ملی نخبگان کشور در راستای حمایت از مدال‌آوران و نفرات برتر این مسابقات امتیازات ویژه‌ای را در نظر گرفته است و ما باید برنامه‌هایی را برای خروج علوم پایه و ریاضیات از وضعیت فعلی در نظر بگیریم؛ چراکه اکنون ریاضیات از وضعیت سنتی قبل خارج و به یک علم میان رشته‌ای تبدیل شده است و اهمیتی زیادی دارد.

اختصاص بن خرید کتاب برای ۱۰ نفر اول مسابقه ریاضی دانشجویی کشور از سوی مجله معتبر اشپرینگر

محمد صال مصلحیان، رئیس انجمن ریاضی ایران نیز ضمن تقدیر از تمامی عوامل اجرایی، کمیته‌های علمی و حامیان مالی این مسابقات، از اختصاص بن خرید کتاب برای ۱۰ نفر اول این مسابقه از سوی مجله‌ی معتبر اشپرینگر خبر داد.

به گزارش ایسنا، در پایان چهل و ششمین دوره‌ی مسابقه‌ی ریاضی دانشجویی به میزبانی دانشگاه تبریز، دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، فردوسی مشهد، صنعتی امیرکبیر و صنعتی خواجه نصیر، عنوان اول تا پنجم بخش تیمی را به خود اختصاص دادند. همچنین دانشگاه صنعتی خواجه نصیر جایزه‌ی دانشگاهی که در سه سال اخیر پیشرفت محسوسی داشته است، دریافت کرد.

در بخش‌ انفرادی نیز جوایز در چهار بخش مدال طلا، مدال نقره، مدال برنز و دیپلم افتخار بین دانشجویان شرکت کننده در این مسابقه توزیع شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • واکنش تند میثاقی به صحبت‌های پیرمرد سپاهانی؛ بیجا می‌کنی حرف می‌زنی!
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده
  • امتحانات نوبت دوم پایه نهم از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز می شود
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده اعلام شد
  • جزئیات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل‌زده
  • آزمون مجدد داوطلبان کنکور شهرستان زیرکوه در ۲۱ اردیبهشت ماه
  • دانش آموز خوزستانی، برگزیده جشنواره افتخار من+فیلم